Bundesign Grafische Vormgeving

Bundesign Grafische Vormgeving is in enkele jaren uitgegroeid van een studio voor grafisch ontwerp tot een allround communicatiebureau. Een sparringpartner en uitvoerder die u terzijde staat op vele communicatietrajecten, met inzet van uiteenlopende media en middelen. Bij Bundesign Grafische Vormgeving geven we graag vorm aan uw idee.  Denk hierbij aan bijvoorbeeld de vormgeving van een nieuwe huisstijl, het ontwerp van een website of dtp-werkzaamheden aan een jaarverslag. Maar we denken net zo graag met u mee over uw advertentiecampagne, ondersteund door p.o.s. materiaal. En voor een advertentie in een huis-aan-huis krant bent u bij ons eveneens aan het juiste adres.

Van het allereerste idee tot en met tekst, fotografie, opmaak en drukwerk.

“Als sinds de oprichting van ons bedrijf werken we samen met Bundesign.
Ze hebben ons logo en huisstijl aan de hand van onze wensen ontworpen. Tevens verzorgen ze als ons drukwerk. Denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Ook voor de vormgeving en drukwerk van onze brochures, leaflets, banners  en posters voor onze beursstands is Bundesign de juiste partij. Goede adviezen en een ander kijk op zaken zorgen elke keer weer voor een verrassend resultaat.” 

Dus… Who’s NEXT?

Next Schoorsteensystemen BV

Het verschil

Communicatiebureaus zijn er in alle soorten en maten. En ze zijn allemaal beter, creatiever en effectiever dan elk ander bureau. Bundesign Grafische vormgeving is wat bescheidener. We kunnen u alleen maar beloven dat we ons alleruiterste best doen, alles voor u uit de kast halen. We werken liever een weekend door, dan een la open te trekken voor alweer hetzelfde kunstje.

Hoe hechter de relatie, hoe beter de creatie. Daar zijn we bij Bundesign Grafische vormgeving van overtuigd. Daarom schrijven we Service nog steeds met een hoofdletter S. En daarom weten we onze klanten steeds weer te verrassen met onze inzet. Met de kwaliteit van oprechte betrokkenheid.

Compleet pakket

Bundesign Grafische vormgeving biedt een breed pakket, van ontwerp tot drukwerk, een compleet pakket. Ook voor offline- en online adverteren bent u ook bij ons aan het juiste adres. We maken die belofte waar door de bijzondere manier waarop het bureau is georganiseerd en opereert. Afspraak is afspraak! Waarbij we op afroep kunnen beschikken over alle expertise en ervaring die nodig zijn om elke opdracht tot een goed einde te brengen.

Concept, tekst, ontwerp, dtp, webdesign, en voor drukwerk van flyers, brochures, geboortekaartjes en zelfs uw huisstijl. Dat allemaal gestuurd vanuit een compacte, kostenefficiënte organisatie.

Welkom bij Bundesign Grafische vormgeving!

“Of het nu gaat om onze advertentie in de krant, de folders in de winkel of de banner voor de “proeverij van dit weekend”… Bundesign zorgt dat het goedkomt!

Slagerij Meat & Daily’s

Korte lijnen

Bundesign Grafische vormgeving is een compact bureau, en daardoor efficiënt, flexibel, betrokken en betaalbaar. Een bureau zonder dure overhead. Waar wordt geput uit een vaste kring specialisten in vrijwel alle communicatiedisciplines. Creatieve vakmensen en leveranciers die al naar gelang de aard van de opdracht tailormade worden ingezet en zorgvuldig aangestuurd. Een compacte organisatie is een platte organisatie. Waar u niet wordt doorverbonden met steeds weer een andere functionaris, maar direct contact onderhoudt met de verantwoordelijke man of vrouw. Korte lijnen met uw vaste gesprekspartner, daar kunt u op rekenen bij Bundesign Grafische vormgeving.